KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 30 Jun 2010

kejutan dari germany

der..kalau niat korang nak baca story pasal bola. memang menyesal tak sudah la korang klik post ni tapi bila korang da klik tu untuk niat nak baca, aku pun bersyukur la. huhuu.~ ada gak orang suka baca cerita malas..ye dak.? hahaa.~


















haaa.. nampak tak apa yg aku nampak.? der.! aku tak tahu mana sesat orang jerman ni kat page aku. aku bukan la tak suka. (cuba tengok betul.betul betapa riak dan bangga nya wajah aku sekarang) hahaa.~ aku pelik je. apa la yg die dapat bila surf kat blog aku ni.

aku bajet dia lepak sesaat dua je kot. pastu dia blah. (mesti dia terpedaya ngan profile picture facebook aku tuh. kesian die wehh.)

der..sebenarnya aku ni saja je berdalih. actually, aku sokong jerman tapi bila match 3 julai ni dorang nak fight dengan argentina. hmm..mengelupuh aku kejap. (menangis.!)

maafkan aku kerana terpaksa berkata begini, argentina kompom menang nanti. huhuu.~ T__T aku tak dapat terima ni der. aku terpaksa.! terpaksa.! ish...mengeletar seluruh tubuh aku ni. aduh.! macamana kalau....arghh.! takmo cakap dah.! hope jerman menang. itu jer.! TITIK.


psst : portugal kalah.! hampeh tol. semalam aku tengok dorang main pun macam tak bersemangat je. huh.! senang citer aku benci ngn pengadil tuh. buta.! kesian pemain portugal 'berdrama' tapi HARAM die nak layan. huh.! tak suka.!
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

intanurulfateha ❤ berkata...

.sedey jugak portugal kalah T______________T

Cik Yuki berkata...

heee..truk kn.? kn.? kn.? geram sgt. huhuuu