KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 5 Oktober 2009

ada apa dengan cinta ? sayang ?

ceh! tiba - tiba je..
(ini tentang aku. dah baca ? terasa ? gi m***** la..!)

mood : kusut

aku suka tengok cerita SYURGA CINTA..

andai kata aku ni jiwang karat.
Percayalah! karat kat besi tu?? lagi karat jiwang aku nih.

andai kata aku ni sentimental.
Percayalah! orang kat hospital mental tu?? lagi mental otak aku nih.

stop merapu(noktah)

aku bukan mudah jatuh cinta tapi mudah jatuh hati..;

aku mengaku, aku sangat mudah jatuh hati dengan setiap jejaka yang berjaya mencuri tumpuan aku! kecuali kat sebelah dia ada seorang perempuan lain. tobat aku nak kawan baik dengan milik orang!

aku bukan mudah bercinta..;

aku mengaku, ada cinta dihati aku yang masih belum hilang lagi. Untuk aku melupai dia sangat susah sebab aku melalui pelbagai dugaan untuk bersama dengan dia. sehingga kini, tiada lagi yang mampu menggantikan tempat dia biarpun aku dah couple dengan banyak lelaki sebelum ni. jadi, bila aku jatuh cinta ? aku je yang tahu..dia juga akan tahu. mungkin..

aku dan cinta..;

aku percaya, cinta tak semestinya untuk dimiliki.
aku percaya, cinta perlukan pengorbanan.

aku tak percayakan cinta dari kata - kata (so what ?!)
aku tak percayakan cinta untuk dimiliki (ikut keadaan. Aku cuma berharap untuk memiliki)
aku tak suka cinta paksa. (aku mungkin akan jadi kejam!)

jangan percaya kisah cinta kat dalam tv!

layan takpe..!

aku menyampah bila aku jadi mangsa cinta! Bukan sorang! tapi banyak..dah berkali - kali suruh berhenti tapi mereka berdegil! aduh! kang aku couple dengan dedua..time tu jangan kata aku ni nak mainkan perasaan dorang plak! dah dorang yang nak!

aku ni da ar tak cantik! tak lawa! brutal! jangan la buat aku perasan lawa..hadoiyai..

kenapa lelaki suka sangat memaksa aku ? aku selalu bercinta dengan orang yang aku tak cintai. mereka suka buat aku kesian. pastu aku couple. pastu gaduh. pastu clash. pastu pujuk balik. pastu gaduh plak. pastu bermusuh. fedup la..! aku bukannye tempat untuk korang isi kekosongan tu. tak payah tunggu aku. aku tak perlukan cinta paksaan.

psss : jadi kekasih gelap aku. nak ? aku contact bila perlu je. ok ?
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Aben berkata...

waaa...sey baru nak wat entri about loving...
hohohoho...

nanti baca kite ny e entri lak....

-kekasih gelap?bape upah nye ek?hahahaha-

kimisai berkata...

hahaha
apa ni...khusut jek...dah2.. p amek wuduk dulu,,,baru tenang..

chipsmore berkata...

sape kekasih gelap anda tu?? hehe :)

Cik Yuki berkata...

aben..;
adakalanya kita mmg sma..ahaha

kimisai..;
biasa la nk membesar..ehehe
baik la abgku.. :P

chipsmore...;
tu yg tgh cari ni ahaha