KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 9 Jun 2009

: suatu hari. hujan lebat :

dah seminggu.
aku demam, flu, batok2 and sakit2 badan.
seyez ! aku sakit.
boleh2 pulak teringin nk makan an.
dah lame nk makan tp xdpt2.
kerana kedai berkenaan tutup ! shit !

finally ;

:karipap ni. . .uhuhu:

:campur2 pulak ! ! best weh:

tertunai gak hajat aku nak makan semua ni.
lepas ni mesti baik la aku dari demam.
ahahaha
(aku tak makan goreng pisang. tu yang lain punye)

:ini janji aku pada si sol last week. psp ni milik cousin aku:

mula2 dulu, aku joined die.
takde la ramai kekawan die.
pastu sekarang dah banyak kemajuan.
pape pun, cun die nih.
sekarang ni jd misteri pulak.

ahahaha

penuh tanda tanya betul die ni sekarang.
pape pun. blog die memang best.
dah penuh dengan teknologi canggih.
ehehehehe
chaiyok2 kekawan ku ! !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

sol berkata...

fuuuuuulamak! gila babun ah. hebat sey~~~~~

kagum jap.

kalau masuk toilet, die rosak x? sbb laptop aku rusak. wahahahahahahahahahha

weh? name aku ke tu? ye ke? ye ke?

jakun~ O_o"

gahahahaha

si poyo berkata...

ahaha
ko ni giler la sol..

buat mse ni aq da bw msuk lebih kurang bnyk kali gk. . .

ok je. . .
keh4..

sol berkata...

kau neh. sakit2 g rehat ar.sudah2 la blogging. nnt mata penat, berair.buang cecair dari badan kau je.isk.

si poyo berkata...

ehehe
sol ! terharu aq..
ade gk org nk amik berat an..
tq2..ok2 aq dgr ckp ko eh.

YobSumO berkata...

karipap tu macam beli je... masak la cik poyo... ooo x sihat lupa plak...