KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 11 Jun 2009

aku nak buli korang ! ! ! ehehehe (gelak jahat sambil buat senyum kucing comel)

lol ! !

aku gi ipoh selama 4 hari.
cuma temankan kawan baik aku jerk! ohoho
selama itu, tidak dapat la aku nk update blog nih..

btw..aku masih selseme. tp aku cukup kuat utk merayap.
sanggap ah dok umah je 2 minggu ni uhuhu
doktor pun kata, kemampuan aku untuk merayau sangat memuaskan.
ahahaha jangan risau2 eh. (acecece mcm de je yg risau. . .? ?)

"weh ! !
agaknye ada tak org rindu aku..??
ade la ! ! ade la ! !
jangan la buli2 aku..
ade la eh.. :)"

tinggalkan komen rindu kowang.
kalo takde, aku nangis nnt..
majok weh..

"hah ! !
cik sol ! !
leave ur komen ! atau kopok roda ko, aku makan sampai habis..
ahahaha (gelak jahat) mesti kena rindu gak ! !"

tanks pada kekawan yang rajin klik kt button (follow) tu !
luv u lah ! ! jangan notty2 eh bila aku takde...
yang belum klik lagi..ape tunggu lagi ? ?
klik ah !. . .janji idup mesti bahagia punye..
keh keh keh
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

::::LAdY FAFA:::: berkata...

msti ade yg merindu tuhhhh..hik3..

jinggo berkata...

boleh ka nak follow ni...?

sol berkata...

AKU RINDU KAU! WOOT! WOOT!

hehehe. jgn makan keropok roda aku sampai abes ye. :D hhahahahaha.

sori aku xpost pape 4 hari lepas, aku g klantan. isk. kau pn mesti rindu aku kan? kan? ngahahaha. cacat XD

dah2 jage kesihatan. n cepat balik ye :D

si poyo berkata...

Lady Fafa ;
awk ler rndu sye kn ? ? keh3 xngaku plak..la la la

jinggo ;
4llow ajer la..keh3 aq bdk baik weh..

sol ;
rndu sesgt kt ko weh..la la la

sol berkata...

http://matahari89-jawab-tags.blogspot.com

anda dapat award kat situ. jangan segan silu amek ye? :D


wah. kate dah blah g ipoh. ade lagi orangnye ye XD