KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 10 Jun 2009

: sesuatu yg mengerikan :

aku tak boleh tido.
aku pun on9 la. suke suke je...

bosan,

bosan,
erm..
bosan !

hmm..bukak facebook la..
aih..?? ada kuiz baru..??
jom buat ! ! !

soalannya ;
3 huruf dari orang yang sedang sayang padamu!

"ok, soalan ni..
jawapannye (b)..
hmm..soalan ni..
jawapannye (c).."

klik the result ! ! (huh! tak sabar - sabar dah ni...! ! !)


keputusannya adalah M, Y dan E


"orang seperti km tuh baik bgt sifatnya. maka org yg syg pdamu
adlh orng yg baik2 JG! maka bersyukurlh puny org yg sprti itu di hdpmu carilah
org yg memiliki huruf it di sktarmu!"

huh ?! ?!

MATI AKU ! !

apa yang ada dalam fikiran ni adalah : kakak aku ! MAYA SOFIA !

betul ke ni..? ? alamak ! ! ! aku dah la buat die sakit hati selalu. ingatkan die memang menyampah kat aku..hmm..betul la apa yang orang lain cakap sebelum ni. die tu cuma !e g o! je.
another word tu hmm..biar la rahsia..


p/s : bende ni macam tau, betul dan sebenarnya...pape pun, aku tetap tak percaya kesahihan bende2 macam ni..uhuhu
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

botak tanjung rambutan berkata...

aku windu ko tp, ade aku ke, x de ke, sme je...
aku windu mase lalu...
herm...
maaf ganggu ko...

sol berkata...

aku xphm lgsg ape result tu cakap.

lahai. air dicincang takkan putus. :D

adek aku buat palat cemane pn aku still syg gile khinzir kat die ok :D