KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 19 Jun 2009

buat duit kat sini ! !


wahai kekawan yg menyayangi aku ! ! sesungguhnye aku ade perkara yg ingin ku ajak korang join. ehehe join la MYSPACE TUNAI ! !

huh ? ? korang mesti buntu kan ? ? ape kejadah la yg aku merepekkan. tapi, utk pengetahuan korang, aku tak merepek ! ! ini kisah benar dan sangat benar. korang kena percaya !

pada suatu hari yg satu tu. aku tengah online myspace. bosan dech! tapi disebabkan aku mata duitan, aku ternampak satu link yg berjaya memporak perandakan page home aku bila manusia itu berkata yg aku boleh jana wang dengan hanya membloggerkan diri dan melayari pape je laman web yg aku suka..huh ? ? apa ini..?? tidak, aku tidak percaya..!!

tiba hari kedua..kawan aku dah join senyap2. begok ! pastu die hepi2 belanja aku makan KFC dan jejalan memane je yg aku nak. aku jeles. aku buat keputusan drastik ! aku join bende merapu nih. u know what..tbe2 aku tgk akaun bank aku bertambah padahal aku belum suruh ayah aku bank duit pun lagi..mustahil ayah ku tetibe baik hati nak bank in duit bebanyak..??

huh! tak sangka semuanya daripada perkara merapu itu ! aku berjaya buat duit !! bonda pun tak membebel lagi bila aku duduk depan pc sampai esok lusa ahahaha best weh..nikmatnyer..


p/s : kalo korang berminat, korang leh join under aku. aku akan tolong korang apa yang termampu asalkan kita sama2 untung. jangan risau. rugi belum ada lagi. asalkan korang rajin berusaha pasti akan berjaya !

MYSPACE TUNAI

Myspace Tunai adalah satu program affiliate dimana anda akan menjadi agen penjualan di dalam program ini selepas anda mendaftar sebagai ahli. Apa yang hanya perlu anda lakukan hanyalah PROMOSI... Bukan promosi jual produk atau jumpa orang. Bukan macam tu.. Anda hanya perlu PROMOSIKAN link khas Myspace Tunai anda sambil berchatting dan bermain video game dan lihat saja akaun bank anda dipenuhi dengan wang! Mudah bukan!

BUKAN UNTUK MEREKA YG MEMPUNYAI MYSPACE SAHAJA. FACEBOOK, TAGGED, HI5, DAN FRIENDSTER PUN TURUT BOLEH JOIN MYSPACE TUNAI NI..

korang leh contact aku kat YM : miyuki89z_izly@yahoo.com (tinggalkan pesanan korg)

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

sol berkata...

no komen :P

si poyo berkata...

ko mmg...
join ar..
ko kn rmi kwn kt blog..
komisyen sorg member under ko dpt RM20.
masyuk weh..