KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 16 Jun 2009

aku dapat award atau di tag...sol..sol..hmmm




Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
1. aku suka segala macam coklat. janji coklat !
2. aku tak makan pedas dan seorang yang kurang makan walaupun kuat makan..ahaha lu pikir ar sendiri
3. tengah rajin layan si sol..macam adik - adik kecik, tak tau kenapa..keh3
4. aku suka dengan bayi, kanak - kanak, budak - budak...uhuhu jom main kejar2 dik..!
5. aku pakai spek. rabun tahap nenek. sorry kalau aku tak tegur korang. check my eyes first ! !
6. admire sesangat dengan pempuan cantik and lelaki handsome. yang buruk - buruk tak suka pandang. keh4 aku tau aku cute..diam sudeh!
7. boros ! !
8. benci susu ! !
9. sebenarnya aku sorang yang pendiam ! tapi kelakar..ahaha
10. bukan seorang yang penyabar..la la la
uit ! : nanti2 la aku bgtau sape yg penerima award seterusnye. dah pukul4.30 pg! nangtok ah ! uhuhu
pape pun. tanks sol sebab sudi TAG and bg AWARD kat aku uhuhu ko la satu2nye kawan aq..SATU SATU NYE.. :p nasib la...ahaha

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

1 ulasan:

sol berkata...

HOI LAMBAT TDO! ngeh3 :D

1-same! tp feveret aku kalau ada kacang. orgasm habis!

2-aku suka gila pedas.cintakan cili padi!dan aku kuat makan. nafsu gua cm kuda.

3-siot. aku sebaya kau kot? hahaha

4- aku pun suke! aku pnah jd cgu tadika tau?

5- aku pun pakai spek XD

6- aku neutral :D

7- aku bjimat untuk boros. ha tu kau pk senirik. hahaha

8- umah aku ada susu setiap hari :D so aku chenta susu

9- kau kelakar? O_o"

10- ceh. tak sabar. isk3