KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 24 Jun 2011

Mcflurry Oreo

Assalamualaikum . . hello there !

ehsan abgGoogle

owhhh ! ni yang aku tak puas hati, apesal dalam picture ni berlambak askem die ?! sampai nak keluaq dah ! -.-' aku beli kat selayang mall hari tu, punya la kedekut budak tu bagi ! uh ! benci r . . tak feel makan kalau tak puas hati . . (".)

erkkk ??

eh ?? termerunggut pulak . . hehee . . dari petang tadi aku nak sangat mcflurry oreo ni . . oke, aku tipu . . sebenarnya setiap hari aku nak . . heheee . . aku rasa macam nak keluar sekarang je . . tapi, agak - agak ibu aku bagi tak ?? macam tak je . . ayah aku ?? errr . . memandangkan aku tak pandai berterus - terang . . jadi camni . .

"ayahhhhh . . ayongkan . . errr . . takde pape lah . ." aku pun blah camtu je . . padahal . . nak mintak ayah backup . . heee . . ni haa . . ayah dok panggil - panggil . . "ayong nak apa ?? cakap la terus terang . ." huhuuu malas lah pulak nak drive memalam ni . . dengan mengantok lagi . . tapi . . aku nak sangat nih !!

cepat fikir . . cepat fikir . . cepat khaiiiiii !!

uh ? banyaknya oreo . . . glup !

(-.-)"

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

cik_zetty berkata...

selayang mall? u tinggal mana dear? zaty pun tinggal kat selayang juga heheh

btw zaty pun suke mcflurry oreo, sedap *tetibe mcm terliur tengok pic nie heheh* :D

A M E ! berkata...

ame nak juga McFlurry Orea nie . grrrr ~ *drooling*

~syue~ berkata...

errr..dapnya oreo :)

mummysyafie berkata...

ni fav abang ni..tapi dulu ada milo kan. tapi kejap je