KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 15 Jun 2011

hari yang slow . .

Assalamualaikum . . hello there !

Nak baca tentang kucing yang aku jaga tu lagi ? Errr . . taknak ?? :( hmmm . . tapi, aku nak citer jugak . . urmm . . tak payah ?? hurmmm . . yela . .

Tapi an, pagi tadi kucing tu asyik menggigil kesejukkan je . . pastu an, die macam sakit pale je tadi . . eh ?! camne aku tau pale die sakit ?? hahaa ntah . . ntah  . . aku main agak je . . heee . . dah tengok kucing tu buat apa pun taknak, asyik tidur je . . sama macam aku time kena migrain je . . uhuk !

So,
Hari ni, kerja berlambak kat office ! Sesangat banyak kot . . aku ni, slow motion je buat kerja . . huh . . tak berapa nak sihat lah . . so, sesangat lambat aku buat kerja . . tapi, esok ! aku nak siapkan sekurang - kurangnya 10 fail !! selebih - lebihnya . . 20 . . itu pun kalau takde pape kes . . kalau ada tu yang bosan . . huuu . . tapi aku sangat suka dengan kerja aku !! ^^



Tu je citer merepek hari ni . . BYE !
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

Mawar Berduri berkata...

kalau da minat dengan kerja tu.. banyak macamna pun, penat macamna pun.. tetap enjoy jak kan.. :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mawar berduri . . yup2 sgt LOVE keje sy ^^