KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 14 Jun 2011

extra kuat

Assalamualaikum . . hello there !

Erkkk . . aku rasa sangat pelik la dengan title entry kali ni . . hurmmm *ahhh ! lantak la . .* ^^

Hyeeee . . korang ingat tak aku citer pasal kucing semalam ? Errr . . aku bawa kucing gi klinik . . telinga kena jangkitan pulak . . now, si kucing ni sesangat la lemah tapi nampak sangat semangat dia kuat walaupun kekadang tu tengok macam lemah je sampai asyik bermanja - manja, macam nak mengadu sesuatu tapi takde suara yang keluar . . uhuk . .

Nape kucing ni sakit ?? sebab die kena serang dengan anjing hari tu . . kuat betul anjing tu menyalak . . huu biasa la, anjing kan pantang nampak kucing . . lagi - lagi, kucing ni bukan lawan anjing pun . . huu dayus tol anjing - anjing zaman sekarang ni . . erkkkk . . ^^ peace





Err . . maafkan saya *ala - ala nabil detective conan* besh la background music blog nih ! hahaha BYE ! ^.^

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Mawar Berduri berkata...

kahkahkah.. ya..ya.. dayus sungguh anjing zaman sekarang nie..

syrupmasin berkata...

alaaa comelll..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mawar berduri . . dayus kn ?! T___T

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

syrupmasin. ^^ google je ..