KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 20 Oktober 2011

Tiada tajuk

Assalamualaikum . . hello there!

Lunch hari ni, aku stay kat office je. Tak mampu keluar makan, so aku minta tolong kakak kesayanganku Kak Ekin tapau nasi kosong je sebab ibu ada bekalkan lauk sambal tempe kegemaranku. Kalau ikutkan memang tak lalu makan, tapi kesian kat ibu yang dah bersusah payah masak semalam tapi balik kerja aku tak makan pun. Aku demam - selera makan pun kurang.

Entah la, nampak je gagah perkasa tetapi sebenarnya lembik. Baru diuji sikit terus jatuh sakit -.-" sebenarnya, aku memang camni. Tak boleh kuat - kuat sangat memandangkan kesihatan pun tak menentu. Penyakit lama pun tak pulih sepenuhnya . . 

Okey

Think positif . . mungkin sebab terlalu penat, 3 bulan kerja tanpa cuti pastu drive ke Kelantan dan Terengganu. Balik je terus kerja non-stop lagi sebab tu la sakit.

Tapi

Sebenarnya . . dah beritahu kan ? Alah ! Baru first time putus cinta aku dah mabuk camni ?! -sila gelakkan aku- dulu, aku jadi pendengar kepada masalah kekawan aku sampai aku jadi seorang yang sangat memilih untuk couple. Sekarang, rasakan sendiri . . learn from mistake . . 

Kesimpulannya, aku masih tak mampu untuk bahagiakan sesiapa selagi aku sendiri tak bahagia lagi . .

Sorry bagi entry merepek lagi . . nak beritahu yang aku ni tengah demam ja | END |

pst : tanks to ain yang sudi teman aku time lunch camni . . sangat kau budak !





Malas nak bercinta dah . . kalau la umor 24 tahun masih single . . aku serah kat ibu je untuk carikan jodoh buat anaknya ini . . hahaha YA ! memang aku kolot ! | BYE |

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

kiwi berkata...

sgt faham perasaan tu..pernh kena skali..hihi..byk2 kan bersabar.inshaAllah lps ni mungkin dpt yg lg baik.. ^^

SYAFIQAHSALEH berkata...

parents punya choice pun oklah cik yuki :)

haikalblank berkata...

pengajaran? yeah, thats right. gua kalau dah 27 tak ada calon, memang suruh mak aku carikkan. hehe

JIJI YU berkata...

ni2 mentaliti tu kena mentaliti juara

Addin berkata...

cepat sembuh ye :)