KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 16 Ogos 2010

the ugly aki

aku tak kenal dia. aku tak tahu satu pun pasal dia. aku takde pun add dia as fren kat facebook (yelah.! facebook je laman sosial yang aku ada) dan aku memang tak pernah kenal dia.! tapi, video dia buat aku ketawa. aku suka. aku jatuh cinta. aku dah admire kat dia. hahahaha joke XB


i love the mesej. video ni sempoi dan sangat kelakar.!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

alvin takda umah harga 8juta berkata...

waaa...
kiut la...
suka..suka..suka..

manggosteen berkata...

kucing dia pon pandai belakon..haha..
nice vid..

Hamzah Ian berkata...

hehe..smpai skrg aku geli kucing.. haha