KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 27 Ogos 2010

spoil la.!

adeh.! aku panas hati ni.

sayang, ku punya perasaan juga lor. sumetimes leh kawal, selalunya tak boleh. aku bukan gegirl yang boleh cakap selembut habis baik malaikat semua. (ayat keling kan.? kan.? haha)

pendekkan citer. (bersesuaian dgn aku yang tak berapa nak tinggi..)

aku tak suka nak explain banyak kali. since kita kenal untill now, kau sepatutnya dah boleh faham aku. tapi, sampai sekarang kau tak faham langsung. apa yang kau fikir semuanya tak betul dan aku panas hati sangat bila asyik nak explain. in the end, kau tetap akan bagi ayat ;

 "ta pe la...."

 "tw la ak siapa...."

 "yela. da tak nak layan ak lagi..."

ye..! kalau aku beritahu lagi, ayat ayat tu akan semakin panjang. kalau sekali aku terima. tapi da banyak kali kot.

tau tak.?! aku tak suka semua spekulasi kau. sebab langsung tak betul. as a guy, aku rasa ayat yang kau bagi kat aku gegirl sangat dan aku geli. heee..aku selalu jadi mangsa keadaan dan kau tak pernah nak ambil berat pasal keadaan yang merumitkan tu tapi kau terus rumitkan kepala otak aku.

da la rambut aku banyak gugur. botak tau kalau layan karenah kau.

"ish.! aku sapu..ada je rambut. rambut siapa la ni.! wani..! kau cabut rambut kau ye.?!" tengok.?! ibu aku dah start bebel.

"bu..wani an kat sekolah lagi..??"

"jadi, rambut kau la.!" heee..kenapa kah.?! rajin beno aku kantoi an diri aku sendiri..TT___TT

"........." speechless ar..



nota kaki kanan : kawal baran kau. bulan puasa ni.
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

almas liyana berkata...

sabar kai...
sabar...
hehehe.~

Ad'am Haryth berkata...

Waa..yer busted!..:P