KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 19 Ogos 2010

berlian ini bukan kaca. ia benar benar berlian

ces.! manakah aku tahu.?!

telah aku pergi ke kedai pacak gadai. memang dorang percaya sesuangguhnya ia berlian. dan dorang fikir aku nak gadai. no.! no.! no.! ape da..main gadai gadai ni.?!

ayah berpesan :

"wahai prince ku..."

"princess la ayah.!"

"owh maaf. wahai princess ku, sesangat mana pun susahnya diri kamu. jangan lah sesekali kamu menggadai barang barang berharga mu. sesungguhnya ia bukan lah tabiat yang baik dan akan memusnahkan harta mu lalu menambahkan harta si pembeli."
memang la aku tak jadi nak gadai. hihihii..

mana dapat berlian tu.?

huh, susah aku cari (lap dahi yang tak berpeluh) aku pergi sampai ke utara nun jauhnya..semata mata nak cari berlian ni. haha mula mula, aku tak nampak berlian ni. aku fikir kaca. yelah, tak bersinar lagsung. tapi, bila aku belek punya belek. aku pun tertarik. aku ambil tanpa niat untuk mendapatkan keuntungan. jadi, aku tak harapkan apa apa.

whuuu.

ini la berlian tu. hahahahaaa.~

nota right hand : buat masa ni, dia la sahabat aku dan aku berharap kekal untuk selama lamanya. hihihi

Happy Birthday B..!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

8 ulasan:

MOFASAD berkata...

cepat kahwin!


errrrrr~

Ad'am Haryth berkata...

berlian ajaib....

kata hati bukan kata mulut berkata...

hepi besday jugak :)

almas liyana berkata...

so sweetttttttttttttttttttttttt

Cik Yuki berkata...

MOFASAD :
knp kne cpt kawin plak.?? huhuu.~

Cik Yuki berkata...

Ad'am : yup.! berlian tu sgt ajaib..haha

Cik Yuki berkata...

kata hati bukan kata mulut :

die ckp. terima kasih. hihi

Cik Yuki berkata...

almas.

mnis y terasa. haha