KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 9 Ogos 2010

aku tak suka surprise dan aku dapat surprise. TT____TT

ini post yang kedua.!
ces.~
letrik ta de time ak menaip.
hilang segalanya.~
TT_____TT

HAPPY BRITHDAY GARLL.~

sangat happy bunyinya. bagi aku, seram sejuk kot. aku ta berapa gemar act. celebrate brithday memang jauh sekali (even every year) i hate that. ye lah, last two years macam2 jadi sampai mengalir la airmata ni. so, agak fobia sikit. birthday aku jela.!

bila tiba je brithday time, aku akan buat bodoh (sangat takut dgn tepung, telor, kek) jadi aku memang tak amik port. taw2, alik rumah dah terhidang kek coklat atas meja. hahaha tanks to my family yang tak jemu2 celebrate walaupun dorg taw aku tak suka. ngee.~

btw, tanks to Noor Suhadah yang bersemangat kemerdekaan betul bila sampai nangis guling2 sebab aku tak bagi dia dtg KL. (iye ke.?? katanya laa.) dan celebration ni betul2 dah cover aku punya moody day. since two days before, iaitu after die balik IPOH. aku menghidap FLU dan DURIAN FEVER huhuhu.~

bersemangat suap kek. besar tol mulut die bukak.! dan itulah kek pertama dan terakhir yang masuk dalam mulut aku. TT____TT


damn.! dis guy try to bagi hidung aku makan.! ces.~


brirthday garl. damn.! ala2 comel ar nih. ngee.~ sengal sangat.!
(kek tu sedap sangat.!)

aku memang tak expect akan ada kek dan lilin dan pisau dan aku. hahaha sebab aku bajet jalan2 je sambil ditemani Noor Suhadah. yolah, masing2 bukannya anak orang kaya.! huhuhu btw, sangat terkejut dan sangat tak jangka. guys.! aku sangat bencikan surprise. so, remember that.

this is my first brithday yang celebrate ngn frens before this TAK PERNAH dan aku pun TAK PERNAH mengharap pape daripada kawan2 aku. huhuhu dapat kad brithday dan ucapan tu biasa lar.~

yang paling kalut nak mengarut itulah, si sweater bintik2. dia yg start the war.!
(sedap kot kek tuh.!)


bukan berlima. ada lagi.! tapi yang lima ni lar paling teruk kena kek TT____TT
(guy berbaju hitam, ak admire sangat dengan muka kau.! siap kau nanti.!)

To ALL FRENS :
sangat sayang korang and thanks sebab bagi aku perkara yang aku tak suka. at least, aku ketawa. tanks sangat. aku paling sayang kau Noor Suhadah.!

patrick star from Suhadah. happy giler.! akhirnya aku dapat.

mulut kata : aku taknak daripada kau.!
hati kata : yes.! yes.! tanks sayang.! sayang kau sangat2.~

motif : nak bagi suhadah jeles sebab aku tengah hot dengan die time nih. hahaha beb.! jujur aku suka sangat hadiah ni.! aku teruja. berbunga2 hati aku.! tanks a lot.!


pssstt : kek tu terlalu sedap tapi aku sakit hati sebab dapat mam sikit je. dorang sume men baling2 kek kat muka. paling sakit hati. baju kesayangan aku tuh.!

nota pendek :
aku paling tua dlm group tu.
aku paling kecik.
so,
hahahaha

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

8 ulasan:

eira edora berkata...

hehehe..anyway u all ni mmg comel sgt2...
enjoy life cam u..
hope happy2 slalu naa...
anyway happy belated birthday..
baby cute girl..heheh

Ooήey™ berkata...

wah bestla..u shud hepi la ada org nk celebrate and buat suprise..hehe i xpenah merasa tu semua..
isk2..
tp xpe da besar da kot..law kecik2 xpela kn..haha nk bg hti sendri sdp la tu..

btw suka patrick ke?haha patrick yg kenkadang lucah..cuma jgn tiru mcm adik i,penuh kereta my mum dgn spongebob..patungla,sarung kusyen,sarung tisu, naseb le ddie xmntk nk cat warna kereta spongebob..hahaha

Cik Yuki berkata...

eira edora : hahaha tq2.

Cik Yuki berkata...

oney : bby dnt u cry tonite..hahahahaha mmg sgt ske spongebob tp da bertukar ngn mmber tu. die amik spongebob. lgpn patrick n mmber bek spongebob even die agk lucah ckit hahahaha

tq2..

almas liyana berkata...

hmmm syg aku xde mlm tu..xdpt celebrate skali ng kai..hmmm :(

nk g jao dr sni

Cik Yuki berkata...

almas. bby dnt u cry tonite.! huhuhu
its ok. jgn lari jaoh2..ssh nk cri t. dekat2 ta pe XB

Chenta Rasa Sayang :) berkata...

happy birthday!!!!!! :)

Cik Yuki berkata...

tanks beb.~