KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 30 September 2011

Typical Days #5

Assalamualaikum . . hello there !

Lately, aku setuju dengan d_tieah . . ku pun dah rasa macam tulis dairi je setiap pagi . . hahaha err . . as usual, dah punch 6.47 am tadi . . err . . aku keluar rumah lambat sikit sebab terlalu leka dengan alergi yang tak hilang  lagi. semalam, adik kesayangan masakkan megi ado telur ! hahaha makan je sebab dah lapo . . ~

Semalam, it's the best sebab utama . . kereta aku kena calar dengan syiling . . adoi ! aku tak tahu nak marah siapa . . so, aku cuma beristifar panjang je sambil ucapkan alhamdulillah berkali - kali . . oit ! dapat pahala free pada hari khamis tu . . kau ada ?? takde ! aku ada . . haha aku belum bagitau ibu lagi sebab aku malas  nak jawab kalau dia tanya macam - macam . . takpe, biar die perasan sendiri and tanya baru aku kasi cerita . . TAPI . . selalunya aku cerita tak pernah habis . . hahaha


Sebenarny, aku rasa dah salah tempat buat tajuk typical days dan entry camni . . haha sepatutnya, kat tumblr . . tapi, lama beno aku tak update kat situ . . takde masa . . oh ye ! kalau nak borak dengan aku . . moh le follow me at twitter . . @onewSara . . tapi, jangan marah tau kalau aku sengal alam dan blur . . sebab itu la aku yang sebenarnya . .

Oke . . ku nak start keje . . kbay !



# gelak dapat menghilangkan stress . . err . .
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

smpai sudah tak tau guna twitter

cik yuki berkata...

hehe smpi slh eja .. sowi