KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 30 September 2011

this is matluthfi90

Assalamualaikum . . hello there !

Selamat malam . .

Sebelum tidur, aku nak share dengan korang aktiviti kegemaran yang dah lama beno aku tak buat memandang sekarang ni busy kat office ja . .

Ni dia, matluthfi . . aku minat dengan mamat ni sesangat . . err . . bukan minat orangnya tapi minat videonya . . siapa dia bukan lagi persoalan (tipu la kalau tak kenal) . . just nak share dengan korang video kegemaran ku . .


dan 


haruslah ini juga


Aku tak ingat entry mana yang aku start story sal dia tapi mamat ni memang boleh . . aku suka pandangan dia . . uh . . tak lupa juga anwarhadi . . dia pun best jugak . . hehehe 

tapi  . . aku tak tahu mana datang group ni . .


Vokal hancur, melodi entah ke mana, choreograph macam cacing kepanasan . . permulaan video pun aku dah down . . tapi, bertahan jugak sebab aku nak tengok punca respond -ve yang dorang terima . . sejujurny, siapa komposer lagu ni ?!! haishhh . . hilang terus coverage wimax aku ! hm . . 

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

1 ulasan:

hamzah ian berkata...

matluttfi terbaik