KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 31 Disember 2010

learn from the past

sedar tak sedar, pengalaman banyak mendewasakan aku. yela.! everyone know yang aku ni sangat childish. suka coklat. main buaian. makan kopok dan cekedi..jadi, sangat kebudak - budakkan dan mungkin tak berapa nak matang.

sebagai manusia biasa yang tak pernah sempurna. aku mempunyai banyak kelemahan dan tabiat buruk. selain tak suka berfikir secara dalam ataupun dalam kefahaman bahasa melayu yang lebih detail, aku ni kalau ada masalah ataupun perlukan otak aku berfikir panjang, bila sampai satu tahap yang mana aku dah tak dapat apa - apa idea, aku akan tangguhkan berfikir. maknanya, takde niat nak sambung fikir lepas makan etc tapi membiarkan qoda dan qodar yang tentukan what happen will be..*faham tak.?? tak faham buat - buat faham je haha*

bila aku rasa sangat kecewa tahap gaban, aku akan menangis macam budak kecil tak dapat ikut ayah die pergi kerja. lepas nangis, ngantok dan nak tidur sambil minum susu haha budak - budak, biasa la. ;P walaupun itu masa bebudak tapi aku still nak korang tau, dah besau pun sama jugak.! TT____TT

macam tak percaya je budak kecik ni dah berumur 21tahun

tak mau asyik membebel je hihi pengalaman banyak mendewasakan aku. walaupun aku tak besau - besau dah. walaupun tak tinggi - tinggi lagi, aku telah banyak belajar daripada setiap inci kesalahan yang aku telah lakukan. walaupun tak mampu berpatah balik untuk membetulkan segalanya, aku cuma berharap yang aku diberi peluang kedua untuk menjadi seorang kawan, kakak, anak, anak buah, cousin yang lebih baik..

EPY NEW YEAR WORLD 2011

smileeee ;)

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

14 ulasan:

fzikuz berkata...

Happy New Year!! ^^

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

fzikun. epy new year too..~

MyZone~theUn4given berkata...

hepi niu yer...walopon dah lewat...:)

nur aisya humaira berkata...

ye,betul2..:)
hepy new year...
moga2 thn ni mematgkn kte..:)

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

sokong atikah..cmne atikah camtu lah jugak comel..pangalaman byk mendewasakan kita

shazlea shayla @ maria berkata...

Happy New Year! =)

JIJI YU berkata...

keciknye budak kecik umur 21 taon..eheh..epy new year

soffya cik bulan berkata...

wahh cantik gila blog..header sumer..;)
slm kenal...
epi new year babe!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

myzone ;
epy new year..ta pe selagi ta abis bln jan ;))

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

aisya ;
epy new year.! betul tu..hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cik comel ;
betul tu..hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

maria ;
epy new year gk ;))

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

jiji ;
itu lah..mcm ta cye je..haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

soffya ;
tenkiu ;)