KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 27 Disember 2010

my first jurney part 1

perghhh.! memang tak boleh blah. title nak bahasa omputih je. padahal, budak tadika pun boleh buat title macam tu haha *i tryyy...*

nahh..aku nak membebel sikit je. act, aku nak bagitau yall's yang aku ada kat Ipoh.! hahaha untuk sembang kencang lagi. aku sediakan beberapa picture picisan yang aku capture guna left hand memandangkan right hand sedang mengawal stering and tak boleh berhenti sesuka hati di lorong kecemasan oke.! so, aku drive sambil bersiar - siar dengan kelajuan kekadang je 100km/j hahaha

selepas percubaan keTIGA baru berjaya..hahaha

yeahhh..! ipohhhh here me come.!! ;))

SHINee..SHINee ride. haha

memang stering tu camtu..dengki kat aku ;P

so..macam tu la citernye.. aku nak benti capture enviroment yang indah indah ciptaan tuhan ni tapi bila difikirkan balik tentang line kecemasan tu. aku rasa lebih baik terus ke Ipoh je tapi bila sampai Ipoh aku terus stuck.! ehhh..??? mana enviroment tadi.?!!! arghhhhhhh...!!!!


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

9 ulasan:

mummysyafie berkata...

lama tak jejak kaki ke ipoh. last pergi kalau tak silap 5 tahun lepas..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mummy ;
hehehe ;))

Ad'am Haryth berkata...

emm, bestnyer!

Ad'am Haryth berkata...

yumm..yumm!

Chenta Rasa Sayang :) berkata...

teringin nak pergi ipoh, tak berpeluang lagi T_T

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

adam ; mmg best.! haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

shybie ;

nxt time perlu pergi..tp perjalaan lbh jauh drpd ke melaka la. hehe

Awangku Johan berkata...

Ohhhh.. ternampak sign board tanjong malim..
Huhuhu.. aku dah x kembali ke tanjong malim..
coz dah habis study slama 5 tahun d sana.. Huhuhuhu... tinggal kenangan

salam perkenalan.. follow blog kamu..
mai singgah blog saya

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

awang. tenkiu ;))