KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 26 Disember 2010

aku seorang yang nonsense

aku seorang yang sangat nonsense. itu yang digambarkan oleh seseorang yang amat dekat dan mengenali aku. haha aku baru tahu yang aku ni nonsense. sangat pelik an.?! first of all aku ingatkan, hanya diri aku je yang faham siapa aku sebenarnya. ai dont ever care about what the mulut - mulut tempayan nak menjaja cerita *ai care actually* ! siapa mereka nak judge aku.?! hahaha

the point is, korang nak letak aku dalam category apa pun aku tak kisah. selagi korang tak menyusahkan hidup aku. memang life tanpa bersosial ni sangat bosan. kekadang teringin gak nak melepak je. tapi, semua tu terhad. aku sangat mementingkan kerjaya dan family *semua sedia maklum* tanpa kerjaya takde la sosial life. tanpa family takde la matlamat hidup. cewahhhh.!

hah. ramai sedia maklum, aku ni suka sangat menjalinkan hubungan jarak jauh. jauh. jauh dan jauh sangat. bosan sebenarnya ! yang dekat tu ada tapi masih tak nampak istimewanya. yang caring dan sangat loving tu pun ada *maksud aku, kawan rapat BUKAN special boy* tapi tak cukup menyentuh dijiwa. haha boleh je !

last 4 days, aku demam. macam biasa la. kalau dah demam sangat susah nak baik. menyepi je. *who care kau demam.?! poyo.! haha* so, memang no one care TT__TT seyes.! NO ONE tapi, aku agak menyusahkan bff aku dan menggedik je nak call die. yela, aku cuma mampu dail last call je. nak taip nombor lain memang tak lah *gedik!* mungkin sebab melayan aku yang gedik. die pun join advanture demam sekali. nak tercabut jiwa aku dengar die demam ! *perkara paling aku takut TT__TT*

apa kau rasa tetiba je kau menggeletar dan kau sejuk sangat tapi badan kau panas gila.?! then, kaki tiba - tiba kejang.! aku nak mengucap panjang boleh.?! aku dah fikir malaikat izrail datang cabut nyawa aku TT__TT aku takut *first time sakit teruk - teruk macam tu* so, aku fikir. if, aku mati pun malam tu, orang terakhir yang bercakap dengan aku.....kawan baik aku. ahhhh.!! aku tak mampu nak kejutkan sesiapa pun time tu.! TT__TT *insaf*

tobat aku taknak demam lagi.! walaupun aku sangat tak larat tapi aku push gak badan aku untuk bangun dan drive pergi kenduri tapi "ayah..cepat sikit" itu jela yang terpacul daripada mulut aku. fikiran aku asyik fikir "cepat la balik..cepat la balik.." aku sangat tak larat tapi daripada biarkan ayah kau naik bas. lebih baik kau gagah perkasakan badan kau untuk memandu !

time ni, aku fikir...'kalau la aku ada seorang kakak...'
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

aku pun..
demam sgt2 seksa...
nak bermanja saja!
haha

She is f.A.z.A berkata...

cik yuki..
get well soon :)

"tanpa kerjaya takde la sosial life. tanpa family takde la matlamat hidup. cewahhhh.!"
--> thumb up

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

lelaki ini ;

kn.? klo dmm ni, mnje len mcm je.! smoga kau cpt sht.! huhu

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

faza ;

tenkiu. hehe

Chenta Rasa Sayang :) berkata...

saya sokong dengan Faza !
get well soon :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

shybie ;

blik dr ipoh ni demam alik.! hehe