KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 7 Julai 2014

Akdong Musician (AKMU) 200% , Melted, Give Love

Type : Late Post (KPOP)

Hai hai ! Let move to the new .. errm .. not supposed to be new but can call as new. Yes ! They just make debut on April 7, 2014.

Akdong Musician ni sebenarnya dua beradik. Aku suka dengan suara dorang dan cara dorang menyampaikan lagu - lagu dorang. Bermula dengan K-pop Star season 2, dorang akhirnya dinobatkan sebagai juara dan sign contract dengan YG Ent. Gila ! Memang awesome-lah kalau dah sign contract dengan YG nih (if aku nak jadi artis pun akan ku pilih YG sebagai naungan) memang heol ~ daebak  !

Ok, jom dengar lagu - lagu dorang !

Akdong Musician (AKMU)  - 200 %

Akdong Musician (AKMU) - Melted

Akdong Musician (AKMU) - Give Love (sambungan daripada lagu 200%)

BONUS

Akdong Musician (AKMU) - Eyes, Nose, Lips (Cover Taeyang Single)


Hope korang enjoy dengan artis baru nih ! Akan datang, tanpa bosan, penat, lelah, aku akan kembali dengan artis dan group lain pula (wink)

안녕 ~


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

Nate berkata...

Akmu's cover paling best!

Cik Yuki berkata...

kan ? dorang mmg tiptop lah ! hehe