KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 1 Julai 2011

short note

Assalamualaikum . . hello there !


Hyep ! hari ni, aku tak tahu nak citer apa tapi memang banyak citer menarik kat opis tu yang boleh dikongsi. . hehehe lagipun, aku rasa lebih happy kat opis daripada dok rumah . . errr . . nanti lah aku kongsikan . .

Aku sangat tak sihat malam ni . . entah la, aku tak tahu . . aku makan over limit atau apa . . sangat pening and susah sangat nak muntah . . lately, aku sangat - sangat tak sihat tapi disebabkan dah biasa . . aku sampai terlupa yang aku sakit . . by the way . . takde apa yang nak difikirkan sebab aku tahu, ini semua dugaan kecil . . kalau la dugaan yang lebih besar berjaya aku tangani (dengan bantuan sis aku) pasti sakit sikit ni takde la sukar sangat kan ? hahaa



*biarpun aku perasan ibu jeling aku semacam je . . dan tetiba plak sis aku online . . dorang macam tau2 je . . aku taknak dorang risau*




Ape la jejiwang malam ni . . aduhai . . aku tidur dulu, esok nak buat OT . . ^^



#doakan aku cepat sembuh#
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

1 ulasan:

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

get well soon dear! :)