KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 23 Mac 2011

Sedetik Lebih

Assalamualaikum ! Hello there !

Thanks untuk korang yang sudi baca blog merapu tentang kehidupan seorang perempuan bernama Khairul Atikah. Most of my friend anggap aku tak mature sebab aku cute hahaha *its okey an kalau nak perasan sikit - sikit ?*

Tapi . . hanya yang betul - betul mengenali aku je akan tahu sisi hidup aku . . derita, bahagia ataupun duka ;)

Aku ada beberapa sifat.

Seperti, sebiji gelas yang bila jatuh akan pecah berderai.
Seperti, awan yang sedia melindungi daripada terik matahari.
Seperti, air sungai yang mengalir tenang mengikut arus.
Seperti, ombak laut ganas yang menghempas pantai.

Ada yang sedar dan tidak.

Ada waktu dan ketika, aku menjadi seorang yang sangat pendiam. Adakalanya, bukan kerana marah tapi kerana terlalu sayang.

Ada waktu dan ketika, aku menjadi seorang yang bacul. Takut akan kehilangan dan perpisahan.

Kau lihat, aku bahagia.

Yup ! Bahagia yang teramat sangat tanpa kau disisi aku ! Bahagia . . namun, terselit ingatan tentang kau setiap saat dan setiap renungan. Sungguh, aku rindu . . cuma . . aku cuba untuk tabah menghadapi kehilangan dan kerinduan itu.

Tiada sedikit pun rasa sayang tu terbuang . . namun, lain dihati . . lain dimulut . .

Setabah mana aku ?

Suhadah . . jawab la !
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

setabah karang! hahaha

mie berkata...

teruskan ketabahan mu..
eheheee

Aben berkata...

kak suhadah x do..dio p makan makan kat kolo pilah...
hahaha