KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 10 Mac 2011

Berkhidmat Untuk Negara

Assalamualaikum . . hello there ! (ala - ala AnwarHadi)

Hai korang ! Sorry ! Sebab dah lama sangat tak update blog. Ini semua berlaku kerana aku dah berniat tapi tak tertunai je ! Huhu camne nak tertunai, setiap kali otak berakal nak update . . time tu jugak la tenet problem T.T 


Selalunya, balik kerja terus layan drama tv3 Begitukah Cinta, lepas tu count down sampai pukul10 untuk ambil adik aku balik kerja. Balik je rumah, aku terus 'black out' . .

Eh ?? owhhhh . . lupa pulak ! Aku dah kerja. Kat tempat lama je ;)

Aku nak share dengan korang tentang tempat kerja aku.

Aku still stay kat bangunan yang sama tetapi floor yang berbeza, kalau dulu kat floor 6 . . sekarang tidak lagi . . ! Hihihi sekarang ni, aku stay kat floor 18 tetapi nombor punch card aku still 6 ! cool rite ? hahaha

Oke, as person yang 'pemalu' sememangnya susah untuk sesuaikan diri, tapi people around aku yang buat aku selesa sebab dorang peramah dan memang boleh go on lah ! Mungkin juga sebab aku berada dalam kelompok yang lebih kurang sebaya . . berbeza dengan sebelum ni. tempat kerjaku, nerakaku

Buat masa ni, aku nak story tentang 3 orang yang sering aku perhatikan ;

Seorang kakak yang berusia 25 or 26 lupa lah ! aku mempunyai masalah untuk ingat nama beliau ! hahaha sebenarnya nama beliau sangat familiar . . tapi . . sekarang ni, aku dah lupa nama dia apa ?! demmm ! T.T aku suka tengok mata kakak ni, mata dia chantek ! bulat dan melentik bulu mata dia ! hihihi senyuman dan cara dia, aku adore sangat ! sangat ! sangat ! masalahnya, bila dia perhatikan aku buat kerja . . aku jadi blank ! demmm !

Second, seorang kakak jugak. Haaa . . yang ni, umur dia 24. Dia partner aku time kerja so sangat comfortable kerja dengan dia sebab dia boleh bekerjasama dalam apa jua cara. Oke, aku still perhatikan dia juga . . sweet orangnya . . dia suka ungu !

Last is seorang adik ! First person yang bertegur dengan aku. Orangnya biasa je tapi as adik, dia agak manja. Layankan jela . . best je borak dengan dia . . wajah dia iras - iras Marlia Musa, ala . . isteri M.Nasir tu . . dia yang paling muda dalam kelompok kami !

Extra seorang lagi ! Beliau lelaki, aku tak tahu langsung nama beliau. Kenapa tetiba nak cerita tentang beliau ?? Sebab . .  beliau ada blackberry !

THE END !

This is my fev video from AnwarHadi

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

9 ulasan:

sissyira berkata...

salam

kita pun layan gak begitukah cinta,,,ngee.

Aida Manap berkata...

err...kakngah ni ayong taknak adore ke? bulu mata ai pun melentik jugak..heheheh....anyway, ada news pasal di ipoh tuhari?

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

sissyira . . hihi sama la kite . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

kakngah..mne leh bgtw y ayong adore k.ngah...hahaha

Zue Cancer berkata...

yuki,
zue da betlkan entry da tulis amik kat google hehe..nnti yuki wat entry plaks tau ape yang yuki pandai masak.nnti gtahu la kat blog zue. nnti zue bc

atiQah damHuri berkata...

ak jua ske ungu! =P

She is f.A.z.A berkata...

eh eh byk kakak nih...
umo cik yuki ni bape? tetttt :D

tuah no 6 tuh adik ..opppss :D

mummysyafie berkata...

akak pun layan citer tu gak. best erkk..hari ni dah start lagi dah..

Shybie Hasliza :) berkata...

layan gila begitukah cinta and anwar hadi !
awesome !