KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 7 Mei 2010

kembali sebentar !

hyep ! aku terlalu sibuk menguruskan hari hari yang padat dengan segala macam aktiviti membuatkan masa untuk untuk berkarya di laman blog sendiri terlalu terhad..

huh ?!

ok.

tipu saja. apa bahasa la ??

Kenyataannya aku kekeringan idea untuk menconteng sesuatu yang baru kat blog aku ni yang dah sedia maklum usangnya teramat sangat hu hu hu

Aku sedang berbahagia didalam menghadapi pelbagai dugaan dunia. Al - maklum la makin dewasa. nak pikir pasal kerja, study..kawin..ish3! tu takde lagi dalam kepala otak aku yang kecik ni ha ha ha apa yang boleh aku mengarutkan. Memanjangkan lagi isi kandungan post kali ni ialah...add la aku di facebook kerana aku terlalu rajin disana. ha ha ha daaa...

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca