KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 19 Februari 2010

kembali selepas lama menghilang

hey guys !

gila lama aku menghilang kan ? uhuhu actually, aku akan update blog aku ni. sekarang ni bz la. macam - macam masalah, dugaan dan urm...masalah2..

hey, berita gembira !
finally, for the first time aku online dgn bff aku yang sangat sengal dan pelik. ahahaha gila bahagia aku rasa yang teramat..amat...amat..sangat (die jauh kot. kalo dekat, takde la nak angau camni ahahahaha)

nanti, aku update lagi..
chow bedah !!

(^^)
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

biasa la 2... bila bz sudah melanda memang payah nk update blog. heheeh

Cik Yuki berkata...

hahaa tw xpe..