KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 16 Mei 2010

datang dan pergi

jujur dalam hidup aku sangat membosankan. bukan merunggut ! urm...

aku ada kawan tp cuma di alam maya. realitinya aku tidak reti berborak secara lisan. apabila berdepan. lidahku kelu seribu bahasa. hidup aku cuma ada seorang sahaja kawan berborak..bergaduh dan bermanja. Noor Suhadah Rahmatullah adalah satu - satunya kawan yang masih ada disisi aku. buat masa ni, dia boleh terima aku seadanya dan aku berharap hingga akhir.

sunyi bukan kepalang. aku cuma menghabiskan masaku didepan laptop. study and tlg family aku. itu saja. sosial life langsung takde. sebulan sekali pun belum tentu aku keluar ke Times Square untuk shopping ataupun tgk wayang. bosan..bosan..bosan. bila kali terakhir aku keluar ? 1 Mei yg lalu. aku pergi shopping dengan Noor Suhadah.

Noor Suhadah bukan orang KL tapi orang IPOH. rindu sangat kat dia. jarak memisahkan kami. buat kami tiada banyak masa untuk bersama - sama. jika masing - masing ada kesempatan, samada aku atau dia akan turun IPOH @ KL. urm...

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

aben berkata...

owhh...normal la tu...
^_^
kite pon x sosial...bgus ape dok umah tlg2 family...kurg skit dosa harian kite...
nnti kalo merayau2 ke...jenjalan2 ke..kot tmpt tu elok...bgus la jgak..kalo x elok?ape gune?
so..pendapat kite la...alhamdulillah la akak dok umah tlg fmly...sjuk prot mak akak...anak ade dpan mate...^_^
-kene ikhlas dlm hdup..baru berkat dtg rezki..-

Cik Yuki berkata...

huhuuu
xdpt der..mmg malas sgt nk kuo.hahaa