KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 12 Oktober 2010

bestnye. macam tak percaya.!

hei guys.!

dalam takde mood and sadness pun, ada juga hal yang buat aku tersenyum dan ingin berlawak jenaka. (skemanya ayat kau.! haha) actually, kepada sesiapa yang aku tag dan baca cerita ni. mesti dah dapat agak kenapa la aku ni macam excited tertonggek - tonggek kan.?! kan.?! haha

nampak tak apa yang aku nampak.?!
ok la hadiah saguhati daripada takde langsung.! haha

aku memang tak expect pun aku akan dapat hadiah ni. yela, aku cuma join untuk suka - suka je. aku ni, bukan la kaki contest ni. kalau ada pun, susah naw nak join. (malas) ini pun aku tak mengharap pape sebabnya aku tak yakin 0.01% pun yang aku akan terima hadiah saguhati.(see..?! target terima hadiah saguhati pun takde.! haish.)

nah.! tiba - tiba check email (selepas berbulan tak check.!) ada pulak email yang bagitau aku terima hadiah saguhati.! macam tak percaya der.! ;)

dalam tak mengharap tu. aku terus gak tuntut adiah.! hahaa.~

tersenyum aku seorang diri. ape lagi.?! tenet yang lembab ni pun aku sabar menunggu semata - mata nak tuntut hadiah. hahaha oke ta picture tu. ye! ye.! poyo sikit. haha sangat poyo. eh.?! suka taw poyo - poyo ni. huhu nikmat.!


p/s : tanks to alliance bank.! you make me smile.!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

8 ulasan:

Linglung berkata...

hadiah saguhati pun gembira beb..gua dpt hadiah apa pun gua suka!

'AQILAH berkata...

:D rezeki ni, tahniah !

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

byk gak lima ratus hengget tu!!
bole beli baju kat butik MnG

Chenta Rasa Sayang :) berkata...

you dpt babe !
congrats !
nanty i akan upload entry psl mak i sbb you..
lame dah tagged.
tak upload lg.
hehe.

Cik Yuki berkata...

alvin. wa ta sgka wa akn dpt adiah.! teruja beb.! haha

Cik Yuki berkata...

aqilah. tenkiu.! ;)

Cik Yuki berkata...

linglung. haha epy2.!

Cik Yuki berkata...

shybie. tenkiu.! hahaha