KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 18 November 2009

my mak cik

Hurm..sibuknye kerja sampai dah takde mase nak update blog. Tapi, nanti aku akan update lagi. Aku kebuntuan cerita tapi kali ni, aku nak cerita pasal bestfriend forever. ehehe. yang bagusnye, dia tak tahu pasal kewujudan blog aku ni ahaha jadi, kalau aku puji die kompom ar die tak tahu. ahaha
Aku pernah cerita pasal dia. My Mak Cik lor ! Bestfriend aku. 1satunya kawan perempuan aku yang memang rapat giler ! Aku ni susah nak kawan dengan perempuan tapi aku tak tahu kenapa aku boleh kawan dengan dia pulak. Kitorang share bintang Leo. Agak merisaukan tapi yang penting, dia tidak pernah rasa bosan kawan dengan aku ehehe (perasan sudah !) aku selalu buat die nangis. bersalahnye !!! tapi, aku minta maaf balik. bukan disengajakan. selalunya aku bergurau, tapi dia ingat betul - betul. uhuhu



Sue and Cda. 2beradik yang buat aku hampir sewel ahaha


Dedua dah ada bf. So, korang jangan nak berangan untuk memiliki hati dorang ehehe Sue suka ngat membebel, thats why la aku panggil dia mak cik and dengan selamba radak dia panggil aku nenek semuanya sebab aku ni sangat pelupa. ha'a. bukan makan je lupa. selalunya semua aku lupa. ok, aku pernah lupa nak pergi date dengan someone dulu. Maunye dia frust menonggeng, mamat tu ingat aku dah benci dengan dia. alahai..sorry !!! . So, korang tentukan sendiri level pelupa aku ni ahahaha

yeah..yeah ! masak lauk kegemaran aku. dia anta pakai pos laju agagaga

die dok kat ipoh. Aku jumpa dia..erm..rahsia. taknak bagitau ! ehehe aku ingatkan aku dah takde kawan dah. kehadiran dia betul - betul bermakna (perghh! jiwang nih!) tapi, jujur la. aku takut gak kalau la nanti dia tinggalkan aku macamane ? hope, die tak sama dengan semua bekas kawan perempuan yang pernah hadir dalam hidup aku. urm

sekarang ! aku dah 100% confident jadikan dia BFF selepas beberapa kali diuji ahaha die tak sedar. :p (jahat gak aku nih)

aku ni bukanlah pendiam dan bukan gak pemalu sebab aku boleh jadi seorang yang banyak cakap dan sangat pemalu grrr..macamne tu ?? ha..lu pikir ar sendiri !! pape pun hal, aku tak suka nak mulakan. ngeh..ngeh..ngeh..dengan egonya aku nak bagitau..erm. aku sayang meh kekawan aku nih..tq coz sudi jadi kawan aku..(grrr..sampai kiamat pun dia takkan tahu yang aku merepek kat sini tentang dia ahahaha) ego tol aku nih..la la la

psttt : later, aku citer pasal alan and mirul plak..my haven..ehehe


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

1 ulasan:

faez berkata...

follow faezblogger,
byk tip dan trik blogger disana