KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 5 Ogos 2011

Kisah Minggu Pertama Puasa

Assalamualaikum..hello there !

Hey . . acaner pose korang . . oke tak ? hm . . aku demam la . . hari ke-2 pulak tu ! haishhh ! memang sangat tercabar la iman aku kan . . kan . . heee


Walaupun aku demam, tapi aku tetap pergi kerje . . owh . . memaksa badan yang lemah untuk memandu dengan terpaksa memandu sangat berbeza oke . . sangat . . sangat . . sangat TAK OKE ! rasa nak muntah, mual . . "cepat la sampai rumah !!" . . nak pengsan aku rasa . . haishhh !! #nasib baik jalan jam . . kalau tak, hehehe

Tapi, sampai office tu yang best !


Ermmm . . kat sini, saya nak ucapkan beribu, juta, ratus terima kasih kat member - member office . . yang memang best gila !


First of all, Kak Ekin yang jaga aku sampai dia pun berjangkit sama . . huuuu . . cian beliau ! dah tu, Kak Atie asyik sebut perkataan 'kesian' huuu nasib baik la aku demam . . tak terdaya aku nak bergurau senda dengan beliau . . dah tu, Ain ! yang tak habis - habis membebel untuk kebaikan -.-" . . Kak Hana yang sentiasa memberi tips - tips berguna untuk masa depan supaya tak jatuh sakit lagi . . Kak Eg dan Azam yang tukang tanya . . "Kai oke ta ?!" err . . time tu, agak - agak nak jawab apa eh ?? hahaha 'oke' jela perkataan yang mampu disebut . . tak lupa jugak ! Mastura . . yang asyik membebel memberi sokongan padu berkuasa taliban suruh aku berbuka puasa . . hahaha #memang adik - adik zaman sekarang ni kuat membebel eh ?? heeee . . jangan lupa untuk abangku, Aimi Fazril yang asyik dok rasa dahi aku panas ke tak dan aku langsung tak sedar entah bila aku pakai sweater tebal die tu ! hehe


Terima Kasih !! 
Lain kali saya tak sakit lagi !!
T_____T




#berbaloikan kalau pergi kerja time demam . . ramai orang jaga . . cepat sihat haha


Tapi, yang tak best tu . . aku memang tak larat (tapi berpura - pura larat) nak siapkan kerja aku . . rasanya, dua hari tu . . ada la dalam 3 or 4 fail yang siap . . huuu . . tangan kebas ! otak aku memang tak fikir pape dah selain nak tido ! tido ! tido !


Apa yang penting, AKU STILL PUASA !! Hahaha


#Hari ni, suara sengau sebab demam+selsema dah kurang tapi batuk pulak yang datang . . 3hari demam dah cukup ! takmo demam lama - lama ! nanti tak dapat makan steamboat !!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

nana ker berkata...

hye khai...
j0m mkn eskem!!
=p

bighagenjo berkata...

cepat sembuh yew. :)

ain berkata...

yew sye mmg kuat bebel sbb awk degil sgt2...so btter jgn degil klo xnk kne bebl dgn sye k... <3 u khai